«L'art dels petits detalls» (En emissió: tots els dijous, excepte festius, a les set del vespre).Portada del podcast. Foto: @bdeciurana. Muntatge: @Detallspodcasts.

 
 
L’art dels petits detalls és el podcast de la bona vida. Ens aproparem a les petites coses de la bona vida. Parlarem de tot allò que ens recordi els petits detalls. Compartirem les nostres experiències. Viatjarem tot fent «Parada i fonda» a tots aquells hotels i restaurants d'arreu del món que valoren el savoir faire. Tocarem la pilota amb l'Arnau Casals a «La pilota al peu». I finalment, gaudirem de «L'art de l'entrevista» on conversarem amb aquelles personalitats que, d'una banda, valorin l'art de l'empatia i, de l'altra, entenguin que per ser el que estimem convé #sumaresforços.

Compartim records, emocions i instants.
Com diuen els amics de MySwitzerland "Fem de tot perquè desconnectis del tot". Per això creiem que hem de «Fer de tot perquè els detalls els visquis del tot».

Si et ve de gust sintonitza «El Club dels Detallistes» tots els dijous, excepte festius, a les set del vespre.

Equip:

 • Direcció, guió, presentació i muntatge: Bernat de Ciurana.
 • Producció d’Elspetitsdetallspodcasts: Marta Martí.
 • Producció de continguts de L'artdelspetitsdetalls: Bernat de Ciurana i Marta Martí.
 • Veu «careta L'art dels petits detalls» primera temporada: Rosa Manyosa. 

Emissió:

Tots els dijous, excepte festius, a les set del vespre.   

Escolta'ns a:

 

Una producció de: Comentaris

 1. Enhorabona pel programa. Us escolto des de l'altra punta del món. Sóc una catalana que fa anys que visc a Denver i un bon dia us vaig descobrir!

  M'encanta el podcast! I em pregunto perquè no sóc capaç d'entendre perquè en Bernat de Ciurana no està a Catalunya Ràdio o a Rac1, i en aquest darrer mitjà, on hem d'aguantar locutors sense nivell com el Jordi Basté! No ho entenc! O és perquè potser en Bernat parlar clar i d'altres llepen culs?

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Moltes gràcies! Respecte a la segona part del comentari l'equip d'Els petits detalls podcasts no es pronunciarà!

   Suprimeix

Publica un comentari