Punt i a part. Ens posem «Offline»


Punt i apart. Ens posem en mode «Offline». Font: @Detallspodcasts.Després d'haver finalitzat la «segona temporada dels petits detalls podcasts», la temporada 2019/2020, hem analitzat els resultats i n'hem extret les nostres conclusions, que òbviament hem valorat en privat.

Com diu en Victor Küppers, formador i conferenciant, en les seves conferències "La vida és futbol" i és veritat. Ens agradi o no aquest esport és evident que, molt, sovint ens serveix d'exemple per il·lustrar moments que ens han succeït i experiències viscudes.

Aquest any, no hem guanyat la Champions. Com deia el Thomas Wayne al seu fill Bruce, en Batman,: "Perquè caiem, fill? Per tornar-nos a aixecar". Així és i així hauria de ser sempre en totes les ocasions; bé siguin personals o professionals. L'entrenador de futbol, Pep Guardiola deia que: "Quan caiem ens hem d'aixecar el més ràpid possible. No es pot guanyar sempre. És impossible. La vida és bonica però a vegades complicada. Les Champions es guanyen quan, d'una banda, tens els ingredients i, de l'altra, estàs esplèndid en els 12 partits que disputes. D'alguna manera, veus com jugues i visualitzes que sí ho fas d'aquella manera enguany serà possible".

A nosaltres, aquesta segona temporada, no ens han sortit bé les sinergies que teníem pensades i que havíem proposat, no hem estat encertats de cara a porteria i per postres, ha aparegut la pandèmia del COVID-19 i durant tres mesos ens hem hagut d'adaptar a la situació posposant tots els nous podcasts que preteníem estrenar durant aquesta temporada.

Sabem que la situació cultural és la que és però, des dels petits detalls podcasts, no podem culpar el resultat d'aquesta temporada a la situació de crisis permanent que, malauradament, sempre viu el sector cultural perquè, d'una banda, els polítics no ens perceben com un element important i, de l'altra, d'alguna manera un percentatge important de la societat tampoc perquè sí fos així els importaríem igual que els mestres i els metges. Demano disculpes anticipades per aquests sectors. No tinc res en contra, tot el contrari. Es mereixen tot el meu suport!

El fet diferencial entre el nostre país i Suïssa, per exemple, rau en el fet que la societat hauria de sumar esforços, com deia aquell anunci de Banc Sabadell, per tal que tots, absolutament tots, fóssim un i per desgràcia no succeeix perquè, actualment, la societat té altres històries en què pensar que no pas en el fet que per tal d'avançar cap a un país com cal fa falta sumar en lloc de restar.

Tornant al tema que ens ocupa necessitem un espai «offline» i íntim per reflexionar, per pensar estratègies, per planificar els continguts de la tercera temporada detallista i per clarificar noves línies de negoci. 

Una forta abraçada,

Tot l'equip dels petits detalls podcasts.

   

#LaTerceraÉsLaBona

Comentaris

  1. Sou molt bons seguiu lluintant perquè guanyareu la Champions! Sé de la situació del català, quan es defensa. Us seguiré escoltant!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars