Comunicat de premsa detallista: Coming Soon «DE TOT I DE RES» amb Bernat de Ciurana i Yolanda BelvisBenvinguts al podcastshow De tot i de res

De la mà del comunicador audiovisual, Bernat de Ciurana, i l'actriu i productora, Yolanda Belvis, us regalarem tota una estona de bona ràdio transmediàtica. I què és la «ràdio transmediàtica»? Per respondre la pregunta us farà falta escoltar el podcast.   

De tot i de res és el primer podcastshow d'humor de la nostra petita productora i una nova coproducció amb la productora YobelFilms. 

El programa estarà farcit de personatges, de preguntes habituals, de temes d'interès de portada de diari i tantes altres sopreses. 

Ben aviat iniciarem les emissions. El podcast estarà disponible en àudio, i també en vídeo, a totes les plataformes de podcasting. 

Tu decidiràs quan preferiràs veure'ns o escoltar-nos! Un petit consell: compaginaria les dues opcions! 

Us ho passareu molt bé! Venim per desconnectar-vos de la rutina tots els dissabtes al migdia! Venim per fer el vermut amb tots vosaltres!  

Us hem preparat moltes sorpreses! Comentaris

  1. Uauuuu m'encanta!!!! Que xulo el nom i la portada!!!! Molts ànims! Soc Colombià fa 25 anys que visc a Catalunya! I m'esteu ajudant molt a millorar el meu català! Visca Catalunya, de nou lliure!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars