Al #setembre #4x4 a «Els petits detalls podcasts»Com heu vist iniciem un nou període #offline

Hi ha qui diu que després de la tempesta ve la calma. Hi ha qui diu que, a vegades, és bo parar i mirar què succeeix. Hi ha qui diu que s'ha d'enamorar, però no sap que és impossible enamorar a tothom. Un bon dia Séneca va escriure que «No hi ha vent favorable per qui no sap on va». Hi ha mitjans que publiquen fake news perquè el "sistema" els paga per fer-ho. Hi ha #youtubers i #podcasters que s'aprofiten del "sistema" per #monetitzar uns continguts que, d'una banda, no aporten cap mena de valor i, de l'altra, no tenen en compte cap mena de codi ètic. Hi ha qui per poder tenir una mica d'espai al sector hem estudiat una carrera i ens hem format en la matèria, entre altres coses per aportar valor real i oferir continguts de qualitat. Us imagineu que tothom s'atrevís a fer de metge o mecànic sense cap mena d'estudis al respecte. Per què el «periodisme» i «l'audiovisual» permeten l'intrusisme?  

És molt bonic dir, escriure, o bé aconsellar. Ara bé cal ser coherents, conseqüents, determinats i creure'ns tot, absolutament tot, allò que mostrem i diem sense aparentar allò que no som. Com canten Els Pets a L'àrea petita «Som el que estimem». 

Per què «el periodisme» 
i «l'audiovisual» permeten l'intrusisme? 

No té cap mena de sentit predicar la idea de #sumaresforços, però després a la pràctica no dur-ho a terme ni creure-t'ho. Podem tenir més o menys descàrregues. Ara bé, la coherència no l'hem perdut mai.    

Al setembre a través del hastag #4x4 iniciarem la nova temporada detallista i donarem a conèixer totes les nostres novetats. 
Comentaris