The Podcasting Workshop
Vols produir el teu propi podcast? No saps si fer-lo sol o amb equip? Et planteges un munt de preguntes i encara no tens les respostes. No esperis més! Puja al tren dels podcasts i #sumaesforços! Hem creat per a tu les sessions «Podcasting Workshop». 

Tan sols cal que reservis la teva sessió «Podcasting Workshop» gratuïta

Segueix els següents passos per reservar la teva sessió: 

1) Escull el divendres que et vagi bé.
2) Selecciona l'hora que vulguis i fes clic a sobre per reservar la sessió.  
3) Rebràs un correu electrònic conforma has reservat la sessió.
4) En els pròxims dies, i òbviament sempre abans de la sessió, rebràs les dades per accedir a la sessió.

*Les sessions es realitzen a través de Zoom. Sempre hi quan hi estiguis conforme, segons la política de protecció de dades, les sessions s'enregistraran amb la finalitat que a posteriori puguis disposar de la sessió informativa. No es permet la difusió ni la publicació de la sessió. La utilització només es permet en l'àmbit privat i com a element de consulta. En el cas que hi estiguis d'acord s'enregistrarà la sessió i posteriorment l'enviarem a través de [We Transfer]. En el cas que no estiguis d'acord amb l'enregistrament, i segons la política de protecció de dades, es durà a terme la reunió i no s'enregistrarà.

Les sessions «Podcasting Workshop» només es realitzen els divendres, excepte festius, entre les 09:00 i les 13:30 hores i tenen una durada de 30 minuts   

Recomanem un ús adequat de les sessions! Tracte als altres usuaris com t'agradaria que et tractessin a tu. Sigues respectuós i reserva una única sessió.  

En el cas que la direcció de «Els petits detalls podcasts» detecti un ús fraudulent, de determinats usuaris, a l'hora de realitzar la reserva de les sessions «Podcasting Workshop» que no permetin que d'altres usuaris puguin reservar les seves sessions i, a la vegada, no facilitin el desenvolupament de les sessions previstes en la seva normalitat fem constar que ens reservem el dret d'admissió a les sessions i el dret a l'última paraula d'acceptar o no la sessió amb aquells usuaris que no en realitzin un ús adequat.